Lambretta 150 LI Sidecar Sol 1964

 

Lambretta 150 LI_Sidecar Sol_ 1964

 

Un dels vehicles italians amb més transcendència: la Lambretta 150 S amb sidecar sol del 1964. Una icona de segle XIX i de la mobilitat, perquè tothom sap el que significa, al llarg i ample de la planeta. Elegància, Disseny i funcionalitat.

Per les seves línies, la seva senzillesa mecànica i les seves prestacions a tan baixos costos d’adquisició i manteniment, la Lambretta va aconseguir una popularitat sense igual en la Itàlia de postguerra i, a poc a poc, a tot el món.

 


Història

Aquesta Lambretta es va fabricar a Eibar i el Sidecar es va fabricar a Barcelona.

Conduir una Lambretta era sinònim de llibertat, àgil exploració de l’espai i facilitat pel tracte humà. El scooter es va convertir en el símbol d’un estil de vida que va marcar una època. La Lambretta apareixia de manera impressionant en el cinema, en la literatura i en la publicitat entre els símbols més destacats d’una societat que canviava. Un altre fenomen que acompanyava la Lambretta era el viatge d’aventura, on amb el mínim possible de coses i una Lambretta es feia rumb cap a una destinació concreta.

La Lambretta 150Ll és per a molts el model més gravat de la marca, rep nombrosos canvis, el motor passa a 150 cc, caixa de canvis de 4 velocitats, seient llarg estàndard i rodes amb pneumàtics de 10 “. Amb admissió directa i 8 CV a 7.500 rpm, el 150 GS podia aconseguir els 100 km / h.

 

Una Lambretta restaurada per ClassicCar

Per explicar aquest apartat, ens centrarem en la Lambretta i el compartiment del copilot. Vam fer la restauració de la primera per parts, separant l’estructura de metall i col·locant les peces del motor que anàvem aconseguint,  igual que altres elements com les rodes o el manillar.

A més, fèiem proves d’equilibri per comprovar que podia aguantar el pes d’una persona, ja que alguns materials tenien bastants anys. Així mateix, fem servir esprai antioxidant perquè algunes peces recuperaran el seu aspecte original, encara que després també li donaríem una capa de pintura general.

Tampoc podem oblidar els seients, els quals vam haver de demanar complets i a mida perquè acabessin tant a la moto com en el compartiment extraïble. Finalment, col·loquem un suport que feia d’unió entre la moto i el seient exterior, acabem de polir el maleter i ja teníem a punt la nostra Lambretta amb sidecar.

En resum, la restauració de la Lambretta 150 S va ser un procés meravellòs que ens va permetre portar al present una moto amb molta història i amb un aspecte realment espectacular.

 

 

¡La Lambretta que pots llogar per esdeveniments!

En resum, la restauració de la Lambretta 150 Ll amb sidecar sol 1964 va ser un procés meravellòs que ens va permetre portar al present una moto amb molta història i amb un aspecte realment espectacular.

 

Lambretta 150 LI_Sidecar Sol_ 1964

 

Contacta avui per llogar

606 269 413