Volkwagen T2

La Volkswagen Tipus 2, Transporter, coneguda també com a Volkswagen Kombiwagen (abreviatura de Kombinationfahrzeug: vehicle d’ús combinat), Volkswagen Bus o simplement Volkswagen Kombi; és una furgoneta produïda pel fabricant alemany Volkswagen des de l’any 1950. Des del començament se la va denominar Volkswagen Transporter –o Volkswagen Bus en el cas de les versions de passatgers–. S’ha fabricat en versions furgoneta, kombi (furgoneta de passatgers i de càrrega, denominada en alguns mercats Volkswagen Panell), plataforma i cámper.

 

Volkswagen T2

 

Història

Volkswagen Tipus 2 és la denominació oficial de l’T2, que es Llança a l’Mercat el 1967. Com a successor de l’T1, el T2 es va sotmetre a considerables Canvis. Es diferenciava del  seu predecessor principalment per substituir el vidre partit davanter per un parabrisa d’una sola peça. També es augmentaria la mida de les Finestretes laterals.

La Transporter abraça diverses generacions, denominades T (de Transporter), des de la T1 (1950) fins a la T5 (des de 2003). La finestra davantera de la T1 és partida i es pot obrir, mentre que la de la T2 és d’una única peça i fixa. La versió alemanya de la T1 va finalitzar el 1967, mentre que el model brasiler es va modificar parcialment el 1975. El T2 es va produir a Alemanya entre els anys 1968 i 1979; a partir de 1970 i fins al 1994 es va produir a Mèxic. Al Brasil, un dels països emblemàtics de la producció de VW fora d’Alemanya, juntament amb Mèxic i Sud-àfrica, també es va produir la T1. Més tard, es va produir d’igual forma la T2 i va anar l’únic país on es va continuar produint fins a retirar-la del tot a escala mundial.

 

 

 

 

Personalitzacions. ver más

Volkswagen T2

 
 
Contacta avui per veure disponibilitat

606 269 413